Selecteer een pagina

Op zondag 9 november werd voor de 23e keer het jaarlijkse Starriders Country Artiesten Festival gehouden.

PB090368Door een afmelding heeft Dick Bolle geheel onverwacht de plaats ingenomen van Ivo Franklin voor de presentatie van het festival. Er waren dit jaar twee zalen in gebruik. Collega Cor Laponder presenteerde de theaterzaal en Dick het grote zaal.

Gelukkig was Dick voor de zondag beschikbaar en keerde zondag na het DCMA Award Gala, wat zaterdag ook daar werd gehouden, wederom weer terug naar de Voorste Venne.

Extra festival informatie:

Het Starriders Country Artiesten Festival was de afgelopen 22 jaar altijd te gast in De Werft in Kaatsheuvel. Na 22 fantastische edities wijkt de organisatie dit jaar uit voor de 23ste editie uit naar De Voorste Venne in Drunen. Zondag 9 november zullen een uitgelezen keur aan country-artiesten acte de présence geven in Drunen.

Optredens in twee zalen

De optredens van de artiesten zullen over 2 zalen verdeeld worden. In de grote zaal, geschikt voor 1000 personen, zullen naast een groot podium en een dansvloer ook een aantal ‘country & western’ stands te vinden zijn waar de bezoeker zijn country-garderobe en hebbedingetjes kan aanvullen. Op verschillende plaatsen worden hier gezellige terrasjes gecreëerd. In de theaterzaal kan de bezoeker terecht voor rustiger optredens van solisten en duo’s.   

Bekende country-artiesten

De bezoeker kan zich vrij bewegen tussen de verschillende zalen en onder het genot van een drankje en een hapje genieten van een keur aan bekende country-artiesten. Met optredens van: The Colonel Hammond’s Four, Terry White Band, Change of Key, Roland Verstappen, de nieuwe countryboy-band Rodejo, Country Café, Wim van de Vliert & Jacky, The Four Wheel Drive en Laura & Hallur Joensen uit Denemarken en The Voicetalenten Laura, Gaby & Nikki belooft het weer een daverend Starridersfestival te worden. De presentatie is in handen van Ivo Franklin en Cor Laponder.