Sep
28
Sat
2019
Country Festival @ Festivalterrein Beeg
Sep 28 all-day
Country Festival @ Festivalterrein Beeg
Op zaterdag 28 september zal de eerste editie van Country Festival Beeg plaats vinden. In Grevenbicht aan de Heuvelsweg verrijst een gezellig muziek en geniet festival. Eten, drinken, koop en hebbedingetjes, workshops, jammen, demonstraties met paarden en pony’s en 5 top bands op het podium. In de middag is er ook een mooi gevuld open podium. Ook aan de line-dancers is gedacht, er is een mooie dansvloer neergelegd. Wil je zitten op de festivalweide, je eigen stoeltje of dekentje meenemen, dat mag.
Het festival terrein ligt ter hoogte van de Heuvelsweg in Grevenbicht. De bands op een rijtje; Cedar spring (Limburg), Gentle Blue (Zeeland), DreckPack (Duitsland), Violet’s Tale (Limburg) en The Country Wings (Zuid-Holland). Tot de 28e september uitgaande van een mooie opkomst en stralend weer met gezellige en leuke mensen. In stijl gekleed zou natuurlijk geweldig zijn.
Oct
5
Sat
2019
Gereserveerd
Oct 5 all-day
Gereserveerd

Deze datum is gereserveerd voor een opdrachtgever. Zodra dit bekend gemaakt mag worden zullen wij dit op de website vermelden.

Nov
7
Thu
2019
CD Release Tennessee Girl @ De Vorstin
Nov 7 @ 20:00
CD Release Tennessee Girl @ De Vorstin

Op deze avond zal Shirley Ann haar nieuwe cd “Tennessee Girl” ten gehore brengen. Een cd met veel eigen geschreven nummers.

Zij zal deze avond begeleid worden door The Country Wings en een aantal internationale gast muzikanten.

Meer informatie volgt

 

Nov
17
Sun
2019
Tennessee Girl tour 2019-2020 @ Podiumcafé de Boerderij
Nov 17 @ 14:00
Dec
21
Sat
2019
Country Kerstavond @ Oude Rechthuis
Dec 21 @ 20:00
Country Kerstavond @ Oude Rechthuis

Meer info zodra bekend.